İSTANBUL / PENDİK - Namık Kemal İlkokulu

Adem ÖZBERK - Okul Müdürü

Okul Müdürü Adem ÖZBERK, 1976 yılında Adıyaman´ın Gölbaşı ilçesinde doğdu. İlk ve Ortaöğrenimini Gölbaşı´nda tamamladı. Lisans Eğitimini, 1998 yılında, Çukurova Üniversitesi, Eğitim Fakültesi, Sınıf Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. 2010 yılında Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde ikinci üniversite olarak Önlisans eğitim programından mezun oldu. 2012 Yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini tamamladı. İstanbul´da çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. Pendik Elka İlköğretim Okulunda 2 yıl, Pendik 75.Yıl Mesut Yılmaz İlkokulunda 8 yıl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. 2018 yılı Ağustos ayında Pendik Namık Kemal İlkokuluna Müdür olarak atandı. Evli ve iki çocuk babasıdır.