T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / PENDİK - Namık Kemal İlkokulu

“OYUN OYUN İÇİNDE, BİLGİ OYUNUN GÖLGESİNDE” eTwining Projemiz Başlıyor

Projemiz,  geleneksel çocuk oyunlarını günümüze uyarlayarak; saygı, sevgi, paylaşım, yardımlaşma, dürüstlük değerleriyle, teknoloji yetkinliğini arttırmayı, iletişim becerilerini geliştirmeyi, işbirlikçi öğrenme becerilerini, eleştirel düşünme becerilerini kazandırmayı, farklı kültürler tanımayı ve oyunla öğrenmeyi amaçlamaktadır.

 

18-01-2024

  

“Oyun Oyun İçinde, Bilgi Oyunun Gölgesinde” eTwining Projemiz Kapsamında Geleneksel Oyunumuz

 

“Oyun Oyun İçinde, Bilgi Oyunun Gölgesinde” eTwining Projemiz Kapsamında geleneksel çocuk oyunlarımızdan biri olan “Yağ Satarım Bal Satarım” oyunu oynandı. Oyun öğrencilerimizin de katıldığı ve seçeneklerinde geleneksel çocuk oyunları da olan bir anket yapılması sonucunda en çok oyu alarak öğrencilerimizle oynandı.

 

 

18-01-2024 

 

3-E SINIFI CODEWEEK HAFTASINDA KODLAMA YAPIYOR

 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız her zaman gururumuz, sevincimiz olmuştur... 100. Yılında bir asır olmasıyla Cumhuriyet sevincimiz katlanmaktadır. Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk 'ün bizlere değerli emanetinin onuruyla Cumhuriyetimizi birlikte yaşamak ve daima yükselterek yaşatmak da vazifemizdir.

  Codeweek haftasında Cumhuriyetimizin 100. Yıl şerefine 3/E sınıfı öğrencilerimiz “Cumhuriyet 100 yaşında” kodlaması yapıyor.

 

18-01-2024

3/E SINIFI WEB2 ARAÇLARINI KULLANARAK PUZZLE YAPIYOR

 

Projemiz kapsamında öğrencilerimiz, web2 aracıyla tasarlanan puzzle yaptılar. Yapılan puzzle oyun “Oyun İçinde Oyun Bilginin Gölgesinde” eTwining projesinin anket yapılarak seçilmiş afişidir.

 

18-01-2024

 

ÖĞRENCİ WEBİNARIMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

11 okulun birlikte yürüttüğü eTwining projemizde öğrencilerimiz bir araya geldiler. Birbirleriyle tanışıp sohbet ettiler. Karşılıklı sorular sordular ve küçük bir oyun oynadılar.

18-01-202418-01-2024,

 

Bir Bütünün Parçasıyız

11 okulun birlikte yürüttüğü “ Oyun Oyun İçinde Oyun Bilginin Gölgesinde”eTwining projemizde öğrencilerimiz web2 araçlarıyla tasarlanmış ve bölünmüş yapbozun bir parçasını birlikte boyadılar. Boyanan yapbozlar bir araya getirildiğinde bir bütün oluşturdular. Öğrenciler bu bütünün bir parçası oldukları için çok mutlu oldular.

 

18-01-2024

 

 


GELENEKSEL OYUNLARI EŞLEŞTİRİYORUZ

3/E sınıfı öğrencilerimiz “ Oyun Oyun İçinde Oyun Bilginin Gölgesinde” eTwining projemizde wordwall web2 aracıyla tasarlanmış eşleştirme oyununu oynadılar. 

 

 

18-01-2024

 

İSİM ŞEHİR OYNUYORUZ

 

3/E sınıfı öğrencilerimiz “ Oyun Oyun İçinde Oyun Bilginin Gölgesinde”eTwining projemizde kağıt oyunları için yapılan ankette en çok tercih edilen “isim şehir” oyununu oynadılar. Eğlendiler, öğrendiler ve güzel vakit geçirdiler.

 

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 18.01.2024 - Güncelleme: 18.01.2024 12:06 - Görüntülenme: 156
  Beğen | 4  kişi beğendi